Frakt og levering

Frakt og leveirng

Vi tilbyr dessverre ikke levering av pakker utenfor Norge.

Fraktalternativer:

Levering  

Benytter du dette fraktalternativet får du din pakke tilsendt til nærmeste postkontor. Fraktalternativet koster kr 99.

Hent i butikk

Du kan hente din ordre gratis i vår butikk på Nesbyen. Du vil motta en mail med ordrebekreftele som du oppgir i kassen når du skal hente din pakke. Ved valg av fraktalternativet Hent i butikk starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestillingen blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. 

Leveringstid: 

Normalt tar leveringen mellom 1-5 arbeidsdager etter at pakken er sendt fra oss. Om du ikke har mottatt din levering etter 12 dager er du selv ansvarlig for å ta kontakt med oss på tlf eller mail. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre - både fra vår side og posten. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og pakken returneres til oss vil du bli fakturert med et gebyr på 250,- for fraktkostnaden. 

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med et gebyr som f.t. er kr 400,- inkl. mva.